Van concert tot kappersbeurt: de veelzijdigheid van festivals

Vanaf juni tot ergens halfweg september loopt het traditionele festivalseizoen. Welke muziek je ook verkiest, er is wel ergens in België – of in het buitenland – een festival te vinden die jouw soort muziek programmeert.

In tenten of in openlucht, festivals lokken jaarlijks tienduizenden bezoekers die met plezier door de modder ploeteren of een hete zon trotseren om hun favoriete bands aan het werk te zien. De tijd dat een festival puur om de muziek draaide, is echter al een poosje voorbij.

Tegenwoordig is zo’n festivaldriedaagse – of hoe lang het ook duurt – een totaalconcept. Naast de obligate vettige hamburger proef je er ook bijzondere festivalhapjes van chefkoks. Een tent van bij A.S. Adventure ruil je moeiteloos om voor een luxueuze chalet waar je in alle comfort uitrust na een onvergetelijke festivaldag. En daar stopt het niet. Terug naar huis keren met een bijzonder kapsel van bij de festivalbarbier, het hoort er tegenwoordig allemaal bij.

Tomorrowland verpersoonlijkt het idee van totaalconcept misschien nog het meest. Je wordt letterlijk meegenomen in een sprookje, een bijzondere wereld, samen met gelijkgezinde festivalliefhebbers. Van ticket tot podium, alles is tot in de puntjes uitgewerkt, een fantastische beleving.

Ben jij nog op zoek naar een passende festivaloutfit of de nodige kampeerspullen met korting, kijk dan even op Goedkoop.be. Je vindt er kortingen voor de meest uiteenlopende artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>